Hoe kan ik mijn FamilySearch-profiel bijwerken?

Werk in uw FamilySearch-instellingen uw FamilySearch-profiel bij om uw naam, contactpersoon en de woonplaats te wijzigen. Gebruik deze informatie om aan te passen hoe u eruitziet voor andere FamilySearch-gebruikers en om aan te geven wat openbaar zichtbaar moet zijn en wat privé moet blijven.

Notitie: De contact-ID heeft hetzelfde doel als wat voorheen de 'contactnaam' werd genoemd. Contact-ID's staan geen specifieke tekens meer toe. Tekens die niet worden geaccepteerd zijn:
^[^{}[\]?=:!@#$^&%*;() <>|~,'"/]+$

Stappen (website)

1. Meld u aan bij FamilySearch.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam en klik vervolgens op Instellingen .
  3. Klik op het tabblad Profiel boven je profiel.
  4. Als u uw portret wilt wijzigen, klikt u op Bewerken onder uw foto.
  5. Klik naast elk kopje op Bewerken om binnen dat gedeelte wijzigingen aan te brengen.
  6. Om te wijzigen of de plaats openbaar of privé is, klik je op 'Wijzig' en selecteer je 'Openbaar of Alleen ik'.
  7. Klik op Opslaan.

Stappen (mobiele app)

In de Family Tree mobiele app kunt u uw gebruikersprofiel bijwerken en wijzigen welke contactgegevens openbaar worden gemaakt. Om de contactgegevens zelf te wijzigen, moet u de website gebruiken.

1. Als u ingelogd bent op de Family Tree mobiele app:
    • Apple iOS: klik in de rechterbenedenhoek op de 3 puntjes.
    • Android: Klik in de linkerbovenhoek op de 3 streepjes.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Tik op Profiel.
  4. Als u uw portret wilt wijzigen, tikt u op 'Voeg portret toe ' of 'Wijzig portret'.
  5. Tik op de schakelaar Openbaar voor de optie Land om deze openbaar (aan) privé te maken (uit).

Resultaten

Uw oude contact-ID wordt tot 24 uur nadat u deze hebt gewijzigd weergegeven op FamilySearch. Als andere gebruikers records volgen die u hebt gewijzigd, wordt uw oude contact-id nog steeds weergegeven totdat het systeem volledig is bijgewerkt.

Aanverwante artikelen

Hoe wijzig ik mijn privacy-instellingen in FamilySearch?
Over het FamilySearch-profiel
Hoe kan ik de contactgegevens van mijn account bijwerken?
Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord?
Wie kan de portretfoto's zien die ik in FamilySearch gebruik?