Hoe voeg ik een historisch document aan mijn bronnenmap toe?

U kunt een historisch document dat u op FamilySearch vindt aan uw bronnenmap toevoegen voor later onderzoek en gebruik.

U kunt beginnen met de geïndexeerde gegevens (de 'documentgegevens') of met de afbeelding.

Stappen (website)

Dossierdetails

1. Zoek in FamilySearch Historische Dossiers naar een persoon.
  2. Klik in de lijst met Zoekresultaten op de naam van de persoon.
  3. Klik op Document bekijken.
  4. Klik in de documentgegevens op Opslaan.
  5. Klik op Opslaan in Bronnenmap.
  6. Selecteer desgewenst een map, pas de titel aan en voeg notities toe.
  7. Klik op Opslaan

Afbeelding toevoegen

Als u op een afbeelding van een historisch document staat, doet u het volgende:

1. Klik boven de afbeelding op Bronnenmap.
  2. Klik op Aan mijn Bronnenmap Toevoegen.
  3. Selecteer desgewenst een map, pas de titel aan en voeg notities toe.
  4. Klik op Opslaan

Stappen (mobiele app)

Momenteel bevatten de mobiele apps Family Tree en Herinneringen de optie bronnenmap niet. Ga naar de FamilySearch-website om uw bronnen te beheren.

Stappen (Family Tree Lite)

Momenteel bevat Family Tree Lite de functie Bronnen niet. Ga naar de volledige website om uw bronnen te beheren.

Gerelateerde artikelen

Wat is mijn bronnenmap?
Hoe open ik in Family Tree mijn bronnenmap en voeg ik een bron aan de persoon toe?
Hoe voeg ik in mijn bronnenmap een bron toe aan een persoon in Family Tree?
Hoe kopieer ik een bron uit Family Tree naar mijn bronnenmap?
Hoe maak ik een nieuwe bron in mijn bronnenmap aan?
Het meeste uit uw zoekopdracht halen: de pagina Documenten Zoeken begrijpen