Hoe begin ik met indexeren op FamilySearch?

Dank u voor uw bereidheid om het indexeren te proberen. Klik om te beginnen op het tabblad 'Doe mee ' boven aan de meeste FamilySearch-webpagina's. Klik in het dropdown-menu op Webindexering.

Stappen

1. Meld u aan bij FamilySearch.org.
  2. Klik op de startpagina van FamilySearch op Meedoen.
  3. Klik op Indexeren.
  4. Volg de rondleiding:
    1. Klik in de lijst Mijn Bestanden op Rondleiding-Introductie tot indexering. Opmerking: Deze optie verdwijnt nadat u 4 batches hebt geïndexeerd, maar u kunt nog steeds een link naar de rondleiding vinden. Beweeg de muisaanwijzer over het tabblad Meedoen. klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op Overzicht.
    2. Om de rondleiding te voltooien, volgt u de instructies op het scherm.
  5. Zoek een batch waaraan u wilt werken.
    1. Klik op Zoek een Project.
    2. In het venster aan de linkerkant kunt u de moeilijkheidsgraad, taal en andere voorkeuren selecteren; vervolgens klikt u op Zoeken.
    3. Als u de bestandenlijst wilt sorteren, klik dan op de Sorteren knop boven de lijst.
    4. Wanneer u een bestand heeft gevonden waar u aan wilt werken, klik dan op de Index knop.
  6. Lees de project instructies en de veld hulpen.
  7. Bestudeer de afbeelding zorgvuldig en typ de gevraagde informatie in het gegevensinvoerveld.

Aanverwante artikelen

Welke soorten online hulp zijn beschikbaar terwijl ik indexeer?
Waar vind ik de hulp van het indexeringsveld?
Waar vind ik de instructies voor het indexeringsproject?