De FamilySearch-website werkt het beste wanneer u een ondersteunde browser gebruikt. De ondersteunde browsers bieden u de nieuwste functies, en de beste prestaties en beveiliging.

De website ondersteunt de vorige en huidige versie van het Windows- en Mac-besturingssysteem (OS). Houd er rekening mee dat u met het Mac OS de Safari-browser niet onafhankelijk van het Mac OS kunt bijwerken. U moet het Mac OS bijwerken om de nieuwste versie van de Safari-browser te hebben. Als u uw Mac OS niet kunt bijwerken, raden wij u aan een van de andere ondersteunde browsers te downloaden en te installeren.

Ondersteunde browsers

Ongeacht het OS dat u gebruikt, werkt onze website met deze volledig ondersteunde browsers:

• Apple Safari: de huidige en vorige versie
  • Google Chrome: de huidige en vorige versie
  • Microsoft Edge: de huidige en vorige versie
  • Mozilla Firefox: de huidige en vorige versie

Normaal gesproken werken Chrome, Safari, Firefox en Edge zichzelf bij met de nieuwste functies, bugfixes en beveiligingspatches. Als uw browser niet ingesteld is om zichzelf bij te werken, kunt u naar de website van de browser gaan om deze zelf bij te werken. Safari is een browser die in het Mac-besturingssysteem is ingebouwd en kan niet onafhankelijk van het besturingssysteem op een Mac-computer worden bijgewerkt. We raden u aan te controleren of er een update voor uw besturingssysteem beschikbaar is en die toe te passen om er zeker van te zijn dat u over de meest recente versie van de Safari-browser beschikt.

Sinds 1 februari 2018 ondersteunt de FamilySearch-website geen enkele versie van Microsoft Internet Explorer meer. Als u Internet Explorer gebruikt, raden we u aan om te upgraden naar een ondersteunde browser. Zie de browser-upgrade-pagina voor meer hulp.

Als FamilySearch niet goed lijkt te werken in de browser die u gebruikt, kunt u een andere browser proberen, of controleren of er updates zijn voor de browser die u gebruikt. Soms kunnen browserupdates of updates van FamilySearch ervoor zorgen dat sommige browsers beter presteren dan andere.

Als u niet weet welke browser u gebruikt, probeer dan What’s My Browser te gebruiken.

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van een van de ondersteunde browsers

1. Vernieuw de pagina die u bekijkt. In Windows: druk tegelijkertijd op Control (Ctrl) en F5. Voor een Mac drukt u op Apple+R of Cmd+R.
  2. Verwijder de browsergeschiedenis om oude kopieën van die pagina op uw computer te verwijderen.
  3. Gebruik een andere ondersteunde browser.

Een update van januari 2019 aan Microsoft Edge levert vaak de volgende foutmelding op: ‘Gegevens zijn niet beschikbaar. Probeer het later nog eens.’ Als u dit bericht in Edge krijgt, probeer dan Chrome of Firefox.
NB: in de FamilySearch Community worden groepen niet correct weergegeven wanneer u de Safari-browser op een Apple iPad gebruikt. Gebruik in plaats daarvan Chrome met de desktopweergave ingeschakeld.

Aanverwante artikelen

Welke besturingssystemen zijn het beste voor FamilySearch-apps voor smartphones? (555194)
Hoe verwijder ik cookies en tijdelijke bestanden? (53752)
Met welke browsers en apparaten kan ik indexeren? (192946)