Hoe sluit ik me bij een familiegroep aan?

Elke gebruiker van FamilySearch kan zich bij één familiegroep aansluiten. U moet voor deelname aan een familiegroep een uitnodiging van een groepsbeheerder krijgen.

Die uitnodiging kunt u op verschillende manieren ontvangen, bijvoorbeeld per e-mail. U kunt ook via sms of een ander berichtensysteem dat u en de groepsbeheerder gebruiken een uitnodiging krijgen.

Stappen

1. Vind en open de uitnodiging. Kijk ook in uw spambox als de uitnodiging per e-mailbericht is gestuurd.
  2. Klik op de link in de uitnodiging.
  3. Log in op FamilySearch. (U kunt maar van één groep tegelijk lid zijn. Als u al lid van een groep bent, krijgt u de vraag of u uw huidige groep wilt verlaten en zich bij deze wilt aansluiten.)
  4. Klik op het selectievakje om akkoord te gaan met de voorwaarden.
  5. Klik op Ja, aansluiten.

Uw uitnodiging om u aan te sluiten, is nu in behandeling. Een groepsbeheerder moet uw verzoek nog goedkeuren.

Aanverwante artikelen

Wat zijn familiegroepen?
Hoe stuur ik de leden van een familiegroep een bericht?
Hoe verlaat ik een familiegroep?