Hvordan kan jeg bli med i en familiegruppe?

Hver FamilySearch-bruker kan bli med i én familiegruppe. For å bli med i en familiegruppe må du motta en invitasjon fra en gruppeadministrator.

Denne invitasjonen kan komme på forskjellige måter, for eksempel via e-post. Du kan også motta en invitasjon via tekstmelding eller et annet meldingssystem som både du og gruppeadministratoren bruker.

Trinn

1. Finn og åpne invitasjonen. Hvis den ble sendt via e-post, må du sjekke søppelpostmappen.
  2. Klikk på koblingen i invitasjonen.
  3. Logg inn på FamilySearch. (Du kan være medlem av én gruppe om gangen. Hvis du allerede er medlem av en gruppe, vil en melding spørre om du ønsker å forlate din nåværende gruppe og bli med i denne.)
  4. Klikk i avmerkingsruten for å godta vilkårene.
  5. Klikk på Ja, bli med.

Invitasjonen til å bli med er i ventestatus. En gruppeadministrator må fullføre den ved å godkjenne forespørselen.

Beslektede artikler

Hva er familiegrupper?
Hvordan kan jeg sende meldinger til medlemmene av en familiegruppe?
Hvordan kan jeg forlate en familiegruppe?