Hvor finner jeg meldingene mine i FamilySearch Chat?

For å få tilgang til meldingene dine i Chat, gjør du følgende.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch.org.
  2. Øverst i høyre hjørne klikker du på Chat-ikonet. Ikonet forestilles av 2 overlappende talebokser.
  3. Chat-vinduet med budskapene dine vises.
  4. Uleste meldinger vises øverst i venstre kolonne.

Trinn (mobilappen)

1. Åpne mobilappen Family Tree.
  2. Åpne menyskjermen - 3 linjers ikon nederst til høyre på Apple iOS eller øverst til venstre på Android.
  3. Trykk på Chat.
  4. Meldingene dine vises på skjermen.
  5. Bla gjennom listen over meldinger til du finner det du ønsker å lese. Trykk på meldingen du ønsker å lese.
  6. For å svare, skriver du meldingen din i den lille, rektangulære ruten nederst på skjermen.
  7. Når du er ferdig, trykk på Sendikonet.

Trinn (Family Tree Lite)

Family Tree Lite tilbyr ikke meldinger. Bruk nettstedet FamilySearch.org eller appen Family Tree isteden.

Relaterte artikler

Hvordan bruker jeg FamilySearch Chat?
Hvordan rapporterer jeg misbruk, spam, upassende minner og annet innhold?
Hvordan sletter jeg en melding i FamilySearch Chat?
Hvordan demper, skjuler eller blokkerer jeg noen som chatter med meg?