Hvordan kan jeg forlate en familiegruppe?

Du kan enkelt forlate en familiegruppe når du ikke lenger ønsker å delta.

Tips: FamilySearch-brukere kan slutte seg til flere familiegrupper (opptil ti). Hvis du allerede er medlem av en familiegruppe, kan du likevel slutte deg til en annen.

Trinn (nettsted)

1. På FamilySearch.org, klikk på navnet ditt.
  2. Velg Familiegrupper.
  3. Klikk på familiegruppen du ønsker å forlate.
  4. Klikk på Vis gruppe.
  5. Klikk .
  6. Klikk på Forlat gruppe.
  7. Klikk på Forlat

Trinn (mobilappen)

1. I Slektstre-mobilappen åpner du funksjonen familiegrupper:
    • Apple iOS: Trykk på Mer.
    • Android: Øverst til venstre trykker du på de 3 linjene.
  2. Trykk på Familiegrupper.
  3. For gruppen du ønsker å forlate, trykk på Vis gruppe.
  4. Øverst til høyre trykker du på de 3 prikkene. (Merk: Hvis du er gruppeadministrator, trykk først på Tildele administrator og angi en annen som administrator – fortsett deretter).
  5. Trykk på Forlat gruppe.
  6. Trykk på Legg igjen i popup-meldingen.