Forstå Kildekobler-skjermbildet

Kildekobler består av en venstre kolonne og en høyre kolonne.

• Venstre kolonne viser deg detaljer fra den historiske opptegnelsen.
  • Høyre kolonne viser deg detaljer fra slektningens personside i Slektstre. Hvis slektningen ikke ligger i Slektstre ennå, vil du se et alternativ for å legge til slektningen.
sl layout Top Image.png

I de fleste tilfeller bruker du Kildekobler for å legge opptegnelsen til en eksisterende slektnings personside. Opptegnelser som er lagt til, tjener som bevis på at forfedrenes detaljer i Slektstre er korrekte.