Hvem kan se dette minnet?

Minner på FamilySearch kan ha én av følgende synlighetsinnstillinger:

Offentlig – synlig for alle FamilySearch-brukere og alle som har koblingen.

Privat – synlig bare for personen som lastet opp eller opprettet minnet.

Begrenset tilgang – synlig for personen som lastet opp eller opprettet minnet og familiegruppene som
vedkommende velger. Dette alternativet er bare tilgjengelig når du er en del av en gruppe.

Mer

Hvordan tagger jeg minner om mine forfedre eller slektninger?
Hvordan redigerer eller sletter jeg persontagger i Minner?