Hvilke operativsystemer krever mobilappene til FamilySearch?

For å installere og kjøre FamilySearch-mobilappene må enheten din ha et operativsystem som støttes. Appen kan kjøre på eldre operativsystemer, men du vil kanskje ikke kunne oppdatere appen og få de nyeste funksjonene.

Hvis du ikke kan oppdatere enhetens operativsystem, kan du prøve å bruke FamilySearch.org i stedet.

Anbefalt

Android

• Operativsystem versjon 5.0 eller høyere (Dette kan også gjelde Kindles.)
  • Google Play

Apple

• Operativsystemversjon 12 (iOS 12) eller høyere
  • App Store

Minimum for mobilappen Slektstre

Mobilappen Slektstre må kjøre på en enhet som kjører følgende:

• Android: Du må bruke Android 5.0 eller høyere. Du må også bruke versjon 3.3.0 eller høyere av appen Slektstre.
  • Apple: Du må bruke iOS 11 eller høyere. Du må også bruke versjon 3.6.7 eller høyere av appen Slektstre.

Aktuell artikkel

Hvilke nettlesere er kompatible?