Hvordan kan jeg laste ned FamilySearch-mobilapper?

Mobilappene Slektstre og Minner i FamilySearch er en mer bærbar måte å gjøre slektshistorie på. De er tilgjengelige for Android-, Apple- og Kindle-enheter.

Med Slektstre-appen kan du knytte deg til dine forfedre etter hvert som du oppdager viktige hendelser og historier i livet deres. Minner-appen gjør det enkelt og praktisk å samle inn, bevare og dele familiens favorittminner.

Trinn

1. Åpne Apple App Store eller Google Play-butikk.
    • For Kindle-enheter, gå til Amazon.com og sett søkefilteret på Apper & Spill. Eller klikk på fanen Appstore for Android.
  2. Søk etter FamilySearch.
  3. Finn ønsket app fra listen.
    • Android: Trykk på Installer.
    • Apple: Trykk på Gratis.
    • Kindle: Trykk på Hent app
  4. Når appen er ferdig installert, trykk på ikonet for å åpne den.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg opprette en gratis FamilySearch-konto?
Hvilke operativsystemer krever mobilappene til FamilySearch?
Jeg har glemt mitt passord eller brukernavn for FamilySearch