Hvordan kan jeg legge til en første slektning i Slektstre?

Den første slektningen er det første eller grunnleggende medlemmet av en kinesisk klan. Hvis du bruker Vis fra første slektning, anbefaler vi at du legger til din første slektning som en av de første tingene du gjør. Hvis du har mer enn én første slektning, kan du skrive inn alle og bytte mellom dem etter behov.

Hvis du ikke kjenner din første slektning, eller hvis din opprinnelse ikke følger en klanbasert, patrilineær slektshistorie, anbefaler vi at du bruker et annet visningsskjermbilde.

Trinn (nettsted)

Når du først bytter til Vis fra første slektning, hjelper en hurtigmeny deg å legge inn din første slektning. Hvis den ikke kommer opp, bruk et av disse alternativene:

1. Forsikre deg om at riktig fokusperson vises nederst på skjermen.
  2. Velg et alternativ for å legge til den første slektningen:
    • Øverst der den første slektningens navn skal vises, klikk på Legg til første slektning.
    • På fokuspersonen, klikk på +, og klikk på Legg til første slektning.
    • Klikk på knappen Alternativer og klikk på Legg til første slektning. Hvis personen allerede har én første slektning, klikk på Mer. Klikk deretter på Legg til første slektning.
  3. Oppgi informasjon om den første slektningen og klikk på Neste, som blir tilgjengelig etter at du har klikket på Død. (Hvis du vet ID-en, klikk på Etter ID-nummer.)
  4. Klikk på Neste.
  5. Hvis Slektstre har funnet personer som samsvarer med søket ditt, viser det en liste over dem. Velg om du må legge til en av personene som samsvarer eller opprette en ny:
    • Hvis vedkommende allerede er i Slektstre, klikk på Legg til treff.
    • Hvis vedkommende ikke allerede er i Slektstre, klikk på Opprett person.
    • For å justere søket klikk på Avgrens søk.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg vise en annen første slektning i Slektstre?
Hva er klanstien i Slektstre?
Hvordan kan jeg korrigere klanstien i Slektstre?