Jeg har glemt ansattbrukernavnet eller -passordet

Hvis du er ansatt i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, misjonær, frivillig Seminar-lærer eller leder i Kirken, er din Kirke-konto en ansattkonto. Gjenopprettingsprosessen for ansattkonto begynner på ChurchofJesusChrist.org.

Medlemmer med ansattkonto kan ikke bruke sitt Kirke-opptegnelsesnummer til kontogjenoppretting.

Trinn

1. Begynn på ChurchofJesusChrist.org.
  2. Øverst til høyre klikker du på silhuettikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Logg inn.
  4. Klikk på Jeg har glemt brukernavnet eller passordet.
  5. Klikk på et gjenopprettingsalternativ, og skriv inn informasjonen det spørres etter. Du må bruke 2 av gjenopprettingsmetodene. Alternativene som er tilgjengelige avhenger av hvilke alternativer som er satt opp på din Kirke-konto.
    • Hvis du bruker alternativene tekstmelding eller e-post, utløper koden eller koblingen etter 20 minutter.
    • Svar på sikkerhetsspørsmålene skiller mellom store og små bokstaver. Hvis du ikke kan besvare sikkerhetsspørsmålene eller bruke de andre alternativene, kontakt Global Service Department for kontoer på +1 855 537 4357.
    • For å få hjelp, klikk på koblingen Hjelp på skjermen. Her kan du lese svar på ofte stilte spørsmål, stille spørsmål i et forum eller kontakte Global Service Department.
  6. Skriv inn og bekreft ditt nye passord. Forslag vises hvis passordet ditt ikke er sikkert nok. Brukernavnet ditt er synlig øverst på skjermen.
  7. Klikk på Lag nytt passord.
  8. Hvis du bruker en av Kirkens datamaskiner, start datamaskinen på nytt. Du trenger ikke gjøre dette på en personlig datamaskin.

Hvis du trenger ytterligere hjelp med kontoproblemer, kontakt FamilySearch Support

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg sende bekreftelsesmeldingen på nytt?
Hvordan kan jeg sende bekreftelseskoden på nytt?
Hvorfor er ikke gjenoppretting av pålogging tilgjengelig for kontoen min?