Minner-mobilappen tar for mye plass

Hvis du har mange minner i FamilySearch Minner-mobilappen, kan appen ta for mye plass på enheten din. Du kan arkivere bilder eller flytte appen til et SD-kort for å løse lagringsproblemet.

Arkiver bilder

Hvis du har bevart mange minner, anbefaler vi at du arkiverer dem etter at du har knyttet dem til personer i Slektstreet.

Arkiver fra det FamilySearch.org nettstedet, ikke i Minner-mobilappen.

Når du arkiverer minnene fra nettstedet, kan du senere laste dem ned fra arkivmappen i mobilappen.

Flytt appen til et SD-kort

Du kan også flytte appen til et SD-kort hvis enheten støtter det. Hvis du flytter appen, må du være oppmerksom på følgende problemer:

• Du kan ikke installere mobilappen direkte på et SD-kort. Først må du installere den på enheten din. Flytt den deretter til SD-kortet.
  • Du kan ikke oppdatere appen fra et SD-kort. I stedet sletter du appen fra SD-kortet, installerer den på nytt på enheten og flytter den deretter tilbake til SD-kortet. De fleste av oppdateringene våre inneholder mindre feilrettinger, så med mindre du har problemer, kan du gå i flere måneder uten en oppdatering. Vi anbefaler at du oppdaterer appen hver 6. måned. Oppdater tidligere når du trenger spesifikke feilrettinger eller nye funksjoner.

Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du flytter apper til SD-kortet, kan du se hjelpen for enheten. Mange nettsteder gir også detaljerte instruksjoner eller videoer om prosessen.