Nytt utseende, ny opplevelse

New Look 1st image

Vi la til farge på forskjellige koblinger og knapper for å hjelpe brukerne til å bedre forstå alternativene de har.

• Den grønne Legg til-knappen er for å legge til en person i den historiske opptegnelsen i FamilySearch Slektstre. Hvis slektningen allerede finnes i Slektstre, vil den grønne Legg til-knappen være til for å legge til en detalj eller en opplysning på en slektnings personside.
  • Den lilla Sammenlign-knappen er til for å avgjøre om personen i opptegnelsen er den samme som personen i Slektstre. I så fall kan du knytte opptegnelsen til personens profil.
  • Frakoblingsknappen er for å fjerne forbindelsen mellom den historiske opptegnelsen og personen i Slektstre. Du ville gjøre dette hvis du oppdaget at personen i den historiske opptegnelsen er en annen enn personen som er nevnt i Slektstre.
New Look_ 2nd Image.png

Vi laget et eget visningsfelt på høyre side av skjermbildet for visning av opptegnelser og personprofiler fra Slektstre.

• Panelet er et viktig tillegg til Kildekobler fordi det lar deg se denne informasjonen uten å forlate verktøyet.
  • Panelet åpnes når du klikker på en persons navn eller klikker på knappen for å se opptegnelsen.