Hvordan kan jeg opprette en familiegruppe?

I FamilySearch kan du opprette en familiegruppe for å samarbeide og kommunisere enkelt i familien ved hjelp av FamilySearch-meldinger. Når en bruker tilhører en gruppe, kan han eller hun sende en melding til alle gruppemedlemmene samtidig.

Hver FamilySearch-bruker blir med i én familiegruppe. Hvis du oppretter en gruppe, blir du automatisk dens første medlem og dens gruppeadministrator.

Trinn (nettsted)

1. På FamilySearch.org klikker du på navnet ditt.
  2. Velg Familiegrupper.
  3. Klikk på Opprett gruppe.
  4. (Valgfritt) Klikk på , og last opp et fotografi for gruppen.
  5. Oppgi et gruppenavn.
  6. (Valgfritt) Skriv inn en beskrivelse av gruppen.
  7. Klikk i avmerkingsruten for avtalen.
  8. Klikk på Opprett gruppe.

Trinn (mobilapp)

1. Åpne funksjonen Familiegrupper i Slektstre-mobilappen:
    • Apple iOS: Trykk på Mer.
    • Android: Øverst i venstre hjørne trykker du på .
  2. Trykk på Familiegrupper.
  3. Trykk på Opprett gruppe.
  4. (Valgfritt) Trykk på , og last opp et fotografi for gruppen.
  5. Oppgi et gruppenavn.
  6. (Valgfritt) Skriv inn en beskrivelse av gruppen.
  7. Trykk i avmerkingsruten for avtalen.
  8. Trykk på Lagre.

Neste trinn

Når du har opprettet en familiegruppe, kan du invitere andre FamilySearch-brukere til å bli med. Alle gruppemedlemmer vil motta meldinger som sendes til gruppen.

Beslektede artikler

Hva er familiegrupper?
Hvordan kan jeg invitere andre til å bli med i en familiegruppe?
Hvordan kan jeg bli med i en familiegruppe?
Hvordan kan jeg redigere en gruppes navn, foto eller beskrivelse?
Hvordan kan jeg gi administratorrettigheter i en familiegruppe?
Hvordan kan jeg sende meldinger til medlemmene av en familiegruppe?