Redigering av opplysninger i slektstreet ditt

edit family tree Top Image.png

Detaljene i høyre kolonne i Kildekobler kommer fra Slektstre. Hvis du ser en lilla Sammenlign-knapp ved siden av en persons navn, kan du redigere noen av disse detaljene. Slik fungerer det:

1. Klikk på den lilla Sammenlign-knappen ved siden av personens navn som du ønsker å redigere slektstredetaljene til.
  2. Når detaljer vises i utvidet format, se etter den lilla etiketten som sier Forskjellig. Denne etiketten vises når en detalj fra kilden (venstre kolonne) er annerledes enn en detalj som for øyeblikket finnes i Slektstre.
    Edit_Second Image.png
  3. Klikk på blyantikonet ved siden av den lilla etiketten.
  4. En popup-rute med opplysninger fra Slektstre vil vises. Finn detaljene du ønsker å redigere, og gjør din oppdatering.
  5. Klikk på Lagre.
Edit_Third Image.png

Hvis detaljene du ønsker å redigere ikke har et blyantikon ved siden av, må du gå til slektningens personside for å foreta oppdateringen.

1. I høyre kolonne i Kildekobler, klikk på navnet på personen som du ønsker å redigere slektstreopplysningene til.
  2. Se i personpanelet som vises på høyre side av skjermbildet, og klikk på Vis person.
  3. Bla gjennom fanen Detaljer til du ser detaljen du ønsker å redigere, og klikk på blyantikonet.