Slektstre-appen synkroniseres ikke på min iOS-mobilenhet

Hvis du gjør endringer på nettstedet, kan det ta noen timer til et par dager før endringene vises i mobilappen. Bruk et av alternativene nedenfor for å fremtvinge en oppdatering.

Last ned slektstavlen

Hvis du vil at appen skal oppdatere de første 6 generasjonene dine med én forespørsel, kan du bruke alternativet Last ned slektstavle. Du trenger en Internett-tilkobling for å utføre handlingen.

1. I Slektstre-appen trykk på Mer nederst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. I venstre panel trykk på Last ned slektstavle.
  4. Trykk på OK for å starte nedlastingen.
  5. Dette kan ta noen minutter å fullføre.

Hvis du fortsatt ikke ser den oppdaterte informasjonen, kan du logge ut av appen og inn igjen.

Oppdatere en person

Hvis du ønsker å oppdatere informasjon for én person, kan du bruke alternativet Oppdater person. Dette henter de nyeste oppdateringene for alle deler av opptegnelsen du viser i Slektstre for øyeblikket. Det krever en Internett-tilkobling.

1. I Slektstre-mobilappen naviger til en persons informasjonsside.
  2. Trykk på ikonet med 3 prikker på høyre side over den mørke linjen som inneholder navnet.
  3. Trykk på Mer
  4. Trykk på Oppdater person

Merk: Alle skjermbilder som inneholder en liste, har muligheten til å oppdatere hvis du trekker listen helt ned. Dette kalles “trekk for å oppdatere” og er en vanlig metode på mobilapper.

Avinstallere appen

Du kan slette appen og deretter installere den på nytt for å tvinge den til å oppdateres.

Aktuelle artikler

Slektstre-appen synkroniseres ikke på Android