Aisea e le fa'aalia ai se aikona mea pueata mo se ata mataninii fa'afuainumera i le lisi?

Afai o le fa'aletulafono, le fa'alauaiteleina o fa'amaumauga, po o isi tulaga fa'atapula'a ua fa'atulagaina e le o o fa'amaumauga e taofia ai le fa'aaogaina o le anotusi fa'afuainumera, o le vaega o ata tifaga/Digital Notes o le lisi e le o fa'aalia ai se aikona o le mea pueata. Ua outou va'ai i se tasi o mea nei:

  • Afai o le fa'amaumauga e mai se ata mataninii fa'afuainumera, e te va'aia le numera o le ata tifaga ma le numera o le DGS (digital record), ae ua na o se ata tifaga malu aikona o lo'o i le koluma Fa'atulagaga. E mafai ona e maimoa i le ata mataninii fa'aletino i le Family History Library i le Aai o Sate Leki, Iuta, po o se nofoaga autu o talafa'asolopito o aiga o lo'o i ai se kopi fa'aletino o le ata mataninii.
  • O nisi o fa'amaumauga sa le'i i ai lava i luga o ata mataninii. Sa pu'eina ia fa'amaumauga fa'afuainumera. E na o se numera DGS e te va'ai i ai ma e leai se aikona i le koluma Fa'atulagaga. Talu ai ua na o se kopi fa'afuainumera o le fa'amaumauga ma e le fa'atagaina ona fa'asoa atu, o lea e le o avanoa ai i le taimi nei ia fa'amaumauga e te maimoa ai.

Matou te fa'amalie atu ona o le faigata ua mafua ai ona faia e o matou tagata. E faia e le FamilySearch taumafaiga uma e tu'uina atu ai le avanoa i fa'amaumauga fa'afuainumera. O le fa'aaogaina e fa'alagolago lea i fa'aiuga o fa'amaumauga o o ma tulafono e fa'atatau i ai.

Tusitusiga feso‘ota'i

Aisea na mou ese atu ai nisi o fa'amaumauga o talafa'asolopito mai le FamilySearch?

Pe na aoga lenei mea?