E faapefea ona ou fautuaina atu se nofoaga fou i Nofoaga o le FamilySearch?

E mafai ona e fautuaina mai matou te faaopoopo atu se nofoaga i nofoaga fa'ata'atia o fa'amaumauga a le Aiga Sailiili.

O nofoaga e i ai se sootaga ma se mea e tupu i le olaga. O se nofoaga faatulagaina e i ai se mamanu patino. O nofoaga ua faatulagaina e faafaigofie ai le sailiga.

A'e e te le'i amataina

O se nofoaga i le FamilySearch o se nofoaga e taua i le nuu atoa.O le tuatusi o le fale o se tagata, mo se faata'ita'iga, e matua maoti mo le fa'atulagaina.

O nofoaga fou uma e manaomia se nofoaga mo matua. O le nofoaga o matua o le isi tuaoi o fa'afanua tetele. Mo se faataitaiga, o le nofoaga o matua mo Manhattan o le Aai o Niu Ioka.

La‘asaga (upega tafa'ilagi)

  1. Alu i Nofoaga o le FamilySearch ma saini e alu i totonu.
  2. I le agavale pito i luga, kiliki+ Fautua se Nofoaga Fou.
  3. Kiliki se vaega o le nofoaga.Ina ia aoao atili e uiga i se vaega, kiliki le li'o i autafa o le vaega. E faaali mai se faauigaga.   
  4. Kiliki Soso'o ai.
  5. Ta i totonu le igoa o le nofoaga fou.  
  6. I le avanoa e sosoo ai, ta i totonu le Nofoaga o Matua.O se nofoaga o matua o le isi tuaoi o fa'afaafanua tetele e aofia ai le nofoaga.
    1. Ete vaai i fa'ailoga o ituaiga-nofoaga mo le matua.E le faatapulaaina oe i fautuaga.
    2. Kiliki se filifiliga fa'ata'atia.
  7. Ia faamaonia o le Gagana e atagia ai le gagana o le igoao lo'o e fautuaina, nai lo le gagana moni a le nofoaga.
  8. Kiliki Soso'o ai.
  9. Ina ia fesoasoani e faaitiitia fautuaga faalua, e siaki e le FamilySearch e iloa ai pe ua uma ona i ai le nofoaga i a tatou fa'amaumauga. Afai e te vaai i le nofoaga i le taunuuga o sailiiliga, kiliki Filifili. E leai se isi faatinoga e manaomia.  
  10. Kiliki Fatu se Nofoaga. 
  11. (Filifilga) Faaopoopo le Nofoaga o Fa'afanua ma le Tuatusi o Punavai i luga o le Upega tafa'ilagi (URL). O se nofoaga e aunoa ma lenei faamatalaga e le mafai ona avea o se nofoaga mo matua i isi nofoaga.
  12. Faaopoopo Faamatalaga  Faaopoopo e fa'aopoopo ai le taua i le nofoaga ma le fautuaga.
  13. Kiliki 'Auina atu.

O le fa'alauiloina o le auina atu e le o avanoa. O le a amata ona matou faailoa atu imeli i le lumanai. Pe a avanoa, o le a mafai ona e tali sao atu i le vaega i totonu e tatau ona i ai ni au fesili pe i ai ni manatu faaalia.

La‘asaga (polokalama fe‘avea'i)

E le o maua le meafaigaluega i luga o le polokalama feaveai. Faamolemole faaaoga se polokalama su'esu'e e fautua atu ai ma faasa'o nofoaga ua faatulagaina.

La‘asaga ( Gafa o le Aiga Lite )

E le o maua le meafaigaluega i le Gafa o le Aiga Lite. Faamolemole faaaoga se polokalama su'esu'e e fautua atu ai ma faasa'o nofoaga ua faatulagaina.

Filifili se nofoaga o se matua—fesoasoaniga

O lau fautuaga i se nofoaga e manaomia ai se fa'amaoniga mo se nofoaga o matua. A o e taina, e aliali mai se lisi o Nofoaga a Matua ua faamaonia.

  • Afai e le faaali mai le nofoaga sa'o a matua, toe foi i le la'asaga 1 ma fautua atu le nofoaga a matua o se nofoaga fou.O nofoaga o matua e maualuga-tulaga e le o avanoa e pei o matua. E fesoasoani lea e faasaoina ai le faamaoni a'ia'i o faamaumauga o le nofoaga ma faatapulaa ai faamaumauga ua ta faalua. Afai e manaomia se itumalo, setete, po o se nofoaga tele atu o matua, faamolemole auina atu le fautuaga i le placefeedback@familysearch.org.
  • Ua manatu le Aiga Sailiili o le gagana a lau polokalama su'esu'e o le gagana lea o lau fautuaga. Afai e manaomia, fa'aaoga le Gagana o Igoa o Nofoaga e iloa ai le gagana sa'o.  

Faaopoopo auiliiliga—fautuaga

O faamatalaga auiliili e fesootai ai le nofoaga i punavai e fesoasoani e faamautu ai le nofoaga. O faataitaiga e aofia ai se faamaumauga faaletalafaasolopito, tusiga i nusipepa, po o isi pepa o faamatalaga faatuatuaina. Faaopoopo faamatalaga i se tasi pe sili atu o avanoa o loo maua.

  • Nofoaga.Ta i totonu le latitude ma le longitude mo le nofoaga. Pe alu i luga o le faafanua ma o le polokalama o le a faaopoopo le faamaopoopoga.
  • Tuatusi Uepi o Punavai (URL). O se sootaga i se uepisaite e faasino i le nofoaga.
  • Faamatalaga Faaopoopo. O se faamalamalamaga po o se upusii i isi punavai.

Pe afai e le taliaina lau fautuaga i le nofoaga

Faamolemole auina atu se savali imeli i leplacefeedback@familysearch.org.

Tusitusiga feso‘ota'i

E faapefea ona ou tuu i totonu aso ma nofoaga i le Gafa o le Aiga?
E faapefea ona ou faasa'oina pe faasa'o se nofoaga i Nofoaga o Sailiga a Aiga?

Pe na aoga lenei mea?