Fa'asa'osa'oga o fa'amatalaga i lau gafa o le aiga

edit family tree Top Image.png

O fa'amatalaga auiliili i le koluma taumatau o Feso'ota'iga o Puna'oa e sau mai le Gafa o le Aiga. Afai e te vaa'ia se fa'amau faatusatusa lanu violē i talaane o le igoa o se tagata, e mafai ona e faasa'osaʻoina nisi o nei faʻamatalaga. O le auala lenei e fai ai:

  1. Kiliki le faʻamauFaʻatusatusa lanu violē i talaane o le igoa o le tagata e ona faʻamatalaga auiliili i le Gafa o le Aiga e te manaʻo e faʻasaʻosaʻo.
  2. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga auiliili ua faʻalauteleina, saili mo le faʻailoga lanu violē o loʻo faapea mai ʻEseʻese. O lea faʻailoga e faʻaali mai pe afai o faʻamatalaga auiliili mai le punaʻoa (koluma agavale) e ese mai nai lo se faʻamatalaga auiliili o loʻo i ai nei i le Gafa o le Aiga.
    Edit_Second Image.png
  3. Kiliki le ata o le penitala i talaane o le faʻailoga lanu violē.
  4. O se pusa-e oso aʻe i luga ma faʻamatalaga mai le Gafa o le Aiga o le a aliali aʻe. Saili faʻamatalaga auiliili e te manao e faʻasa'osaʻo, ma fai au faʻafouga.
  5. KilikiFa'asao .
Edit_Third Image.png

Afai o faʻamatalaga auiliili e te manaʻo e faasa'osaʻo e lē o sau faʻatasi ma le ata o le penitala, e manaʻomia ona e alu i le itulau o le tagata a le tuaā lava ia e fai ai le faʻafouga.

  1. I le koluma taumatau o Fesoʻotaʻiga o Punaʻoa, kiliki le igoa o le tagata e ona faʻamatalaga i le Gafa o le Aiga e te manaʻo e faʻasa'osaʻo.
  2. Vaai i le vaega o tagata o loʻo faʻaali mai i le itu taumatau o le lau, ma kiliki le Vaʻavaʻai i le Tagata.
  3. Faʻasolo i le faʻailoga o Faʻamatalaga Auiliili seʻia e iloa atu faʻamatalaga e te manaʻo e faasa'osaʻo, ma kiliki le ata o le penitala.
Pe na aoga lenei mea?