O fea e mafai ona ou maua ai le numera o lo’u pepa faamaumau o le Ekalesia?

Afai o oe o se tagata o Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai, e mafai ona e maua le numera o lou pepa faamaumau o le Ekalesia i nisi o nofoaga:

  • ChurchofJesusChrist.org ma le Member Tools mobile app - E maua e tagata o le ekalesia a latou lava numera ma numera a a latou fanau e faalagolago ia i latou i luga o leChurchofJesusChrist.org
  • Failautusi o Pepa Faamaumau - Tagai i le Su’e Falelotumo nofoaga o falelotu.
  • Aotelega o Sauniga o le Tagata - E mafai ona e mauaina mai i le tou failautusi o pepa faamaumau.
  • Pepa Faataga o le Malumalu - I luga o lau pepa faataga o le malumalu, o loo tusilima ai le numera o lou pepa faamaumau o le Ekalesia. E faaali mai i lalo o le Masina na Tuuina Atu ma le Tausaga na Tuuina Atu ai. O le pusa/avanoa o loo i ai le numera o le pepa faamaumau a le Ekalesia o loo i ai se igoa o le numera o Faamaumauga. E i ai foi se numera i le numera faalilolilo o loo i autafa. O le numera faalilolilo ele o le numera lena o lou pepa faamaumau o le Ekalesia. 

Manatua:O tagata fou faatoa papatisoina o le Ekalesia e maua se pepa faamaumau o le Ekalesia pe a ma le 24 itula talu ona uma ona auina mai e le failautusi o le uarota, paranesi, itu po o le misiona le faamatalaga o le tagata fou i le Matagaluega o Tagata Auai o le Ekalesia. E le mafai e le failautusi ona fatu se Aotelega o Sauniga o le Tagata sei vagana ua mae’a le faatinoga lenei.

Afai e te maua se savali mo se measese i le taimi o le lesitalaga e faailoa atu ai e le o sa’o faamatalaga o lou pepa faamaumau, faamolemole ia faamaonia o faamatalaga e te taina i totonu e tutusa ma faamatalaga o loo i luga o le Aotelega o Sauniga o le Tagata (e maua mai i le failautusi o le tou iunite), ona faafesootai lea o le FamilySearch Support

Pe na aoga lenei mea?