Ua galo la’u uputatala ma le igoafaaaoga o la’u [faitotoa] Faalegaluega

Afai o oe o se tagata faigaluega O Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au-Paia o Aso e Gata Ai, se faifeautalai, se faiaoga volenitia o le seminare, po o se taitai o le ekalesia, o lau Faitotoa o le Ekalesia o se faitotoa o le “workforce.” O le faagasologa o le toe mauaina o faitotoa faalegaluega e amata i le ChurchofJesusChrist.org. 

O tagata o le ekalesia e i ai faitotoa faalegaluega e le mafai ona faaaoga a latou numera o le pepa faamaumau a le Ekalesia mo le toe mauaina mai o le faitotoa. 

Laasaga

  1. Amata i le ChurchofJesusChrist.org.
  2. I le tulimanu taumatau pito i luga, kiliki le aikona faaataata i le tulimanu taumatau pito i luga.
  3. Kiliki le Saini i totonu
  4. Kiliki Ua galo lo’u igoafaaaoga po o le uputatala.
  5. Kiliki i se filifiliga e toe maua mai ai, ma ta i totonu le faamatalaga na talosagaina. E tatau ona e faaaogaina se 2 o auala e toe maua mai ai. O filifiliga o loo avanoa e faalagolago po o a filifiliga ua seti i luga o lau Faitotoa o le Ekalesia.
    • Afai e te faaaoga filifiliga o le tesi po o le imeli, e uma le aoga o le numera faamaonia po o le sooga i totonu o le 20 minute.
    • O tali i fesili mo le puipuiga e tatau ona utagia aiaiga o mataitusi lapopoa pe laiti. Afai e le mafai ona e taliina fesili mo le puipuiga pe le mafai ona faaaoga isi filifiliga, faafesootai le Global Service Department for Accounts: 1-855-537-4357 (Get Help).
    • Mo se fesoasoani, kiliki le sootaga o le Fesoasoani i luga o le lau. Mai totonu o le fesoasoani, e te faitau ai i tali i fesili fai soo, fai fesili i se faatasiga feutagai, po o le faafesootai o le Nofoaga Tutotonu o Auaunaga i le Lalolagi.
  6. Ta i totonu ma faamaonia lau uputatala fou. E faaali mai fautuaga pe afai e le lava le malosi o lau uputatala. E mafai ona iloa atu lou igoa faaaoga i talaane o le pito i luga o le lau.
  7. Kiliki le Seti se Uputatala Fou.
  8. Afai o loo e faaaogaina se komepiuta a le Ekalesia, tapē ma toe faaola lau komepiuta. E le manaomia ona e faia lenei mea mo la oe lava komepiuta.

Afai e te manaomia se isi fesoasoani i mea tau faitotoa, faafesootai le FamilySearch Support

O tusiga e faatatau i ai

E faapefea ona ou toe auina atu le imeli faamaonia?
E faapefea ona ou toe auina atu le numera o le faamaoniga?
Aisea e le o avanoa ai le toe maua mai o le saini i totonu mo la’u faitotoa?

Pe na aoga lenei mea?