Silasila toto'a i le ata o le puna'oa ma vaega o tagata i autafa

A i ai ni au fesili e uiga i fa'amatalaga auiliili e te vaa'ia i Feso'ota'iga o Puna'oa, taumafai e silasila iai a lē o le ata o le puna'oa po o le vaega i autafa o le tagata mo nisi fa'amatalaga.

new view source Top Image.png

Silasila toto'a i le ata o le puna'oa

O le ata o le puna'oa o se ata fa'aeletonika o le puna'oa. I le tele o tulaga, o lo'o i ai le tele o fa'amatalaga nai lo mea e te vaa'ia i le Feso'ota'iga o Puna'oa ma e ono fa'aalia ai fo'i se mea sese i le tusitusiga.

Ina ia silasila ane i le ata o le punaʻoa, vaai i le tulimanu agavale pito i luga o Fesoʻotaʻiga o Punaʻoa , ma kiliki Silasila i le Ata.

new View Panel_2nd Image.png

O le a le ʻeseʻesega i le vā o le vaavaʻai i le faʻamaumauga ma le maimoa i le ata?

A e kiliki i le Silasila i Faʻamaumauga, e te vaaʻia se aotelega ua faʻatulagaina o faʻamatalaga uma na tusia mai le punaʻoa.

A e kiliki i le Silasila i Ata, e te vaaia se ata faʻaeletonika o le punaʻoa moni lea na tusia—i se isi faʻaupuga, e te vaaia le ata o le pepa fanau, itulau o le tusiga igoa, pepa maliu, po o isi tala o talafaasolopito.

Silasila totoʻa i le itu o le vaega a le tagata

E faaali mai le vaega o le tagata i autafa i soo se taimi e te kiliki ai i se igoa i le koluma taumatau o Fesoʻotaʻiga o Punaʻoa. O lenei vaega e te maua ai le tele o faʻamatalaga o loo i ai i le itulau o le tuaā lava ia i le Gafa o le Aiga.

  • Ina ia maimoa i le lau i autafa, suʻe se igoa i le koluma taumatau o Fesoʻotaʻiga o Punaʻoa, ma kiliki i ai.
  • Pe kiliki le Tagaʻi _______ (le igoa o le tagata), o loʻo i le pito i luga o Fesoʻotaʻiga o Punaʻoa.
new View Panel_3rd Image.png

Pe na aoga lenei mea?