Hur åtgärdar jag fel på en Släktträdssida?

Om du vill åtgärda fel på en Släktträds-sida skapar du ett kostnadsfritt konto på FamilySearch. Genom att skapa ett FamilySearch-konto får du tillgång till en enorm samling släktforskningsuppteckningar och verktyg, inklusive tillgång till Släktträdet.

Tid som behövs för att uppdatera upptäcktssidor

För att uppdatera upptäcktssidan måste du uppdatera personens information i Släktträdet. Tänk på att det kan ta lite tid innan upptäcktssidorna uppdateras efter att du har korrigerat informationen i Släktträdet.

Standardiserade datum och platser

Om du jämför informationen som visas i Släktträdet med informationen som visas på upptäcktssidan, kan du se att upptäcktssidan visar ett annat datum eller en annan plats än Släktträdet. Detta beror på att Släktträdet lagrar två versioner av varje datum och plats:

• Datum och plats exakt som användaren angav det.
  • Ett standardiserat datum och en standardiserad plats som hjälper FamilySearch-systemen att tolka det datum eller den plats som användaren har angett korrekt.

I många fall är den användarinmatade och standardiserade informationen identisk. När de skiljer sig åt visar identifieringssidan standardiserade datum och platser.