Bifoga till släktträd från Utforska historiska bilder

Innan du börjar

Bifoga till släktträd från en bild i Utforska historiska bilder saknar sökfunktion. Här är några sätt som du kan förbereda dig för att hitta förfäder och bifoga bilder som källor:

• Öppna Släktträdet i en separat flik eller ett separat fönster
  • Kopiera släktträds-ID för en person som du vill hitta uppteckningsbilder för.

Steg (på webbplatsen)

1. Öppna bilden i Utforska historiska bilder.
  2. Längst upp till höger i bildvisaren klickar du på Bifoga till träd.
  3. Ange en Källtitel. Lägg till anteckningar. Om du vill ha posten i källrutan klickar du i den lilla rutan. Klicka på Nästa.
  4. Ange ett släktträds-ID och klicka sedan på förstoringsglasikonen. Markera personen genom att klicka på cirkeln till vänster om namnet. Du kan också klicka på ett namn i listan över personer som du nyligen har tittat på.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Om du vill välja fler medlemmar i familjen klickar du på rutorna.
  7. Klicka på Nästa.
  8. Ange en orsak till att källan är en matchning och klicka på Bifoga till träd.

Relaterade artiklar

Hur kommer jag igång med Utforska historiska bilder?
Så här tolkar du dina sökresultat i Utforska historiska bilder
Tips om hur du använder nyckelordsfältet i Utforska historiska bilder
Tips för att filtrera efter posttyp i Utforska historiska bilder
Hur gör jag för att söka efter uppräkningsdistrikt (ED) i Utforska historiska bilder?