Blir konfidentiella personer i Släktträdet någonsin offentliga?

I vissa fall blir konfidentiella personer offentliga och synliga för alla släktträdsanvändare. Den här ändringen sker 150 år efter den konfidentiella personens födelse. Om uppteckningen saknar ett födelsedatum gör vi ändringen 150 år efter personens död. En del konfidentiella personer förblir konfidentiella på obegränsad tid.

Om du behöver mer hjälp i den här frågan kan du kontakta FamilySearch Support. För snabbast möjliga svar, var förberedd på att ange följande information:

• förfaderns namn
  • födelse- och dödsuppgifter
  • personens id-nummer i Släktträdet
  • din släktskapsrelation till den avlidne förfadern
  • ditt användarnamn och hjälpnummer.