Borttappad GEDCOM-inskickning till Pedigree Resource File

Beroende på när du skickade in GEDCOM kan du hitta filen i delen Släktregister i FamilySearch.org.

1. Logga in på FamilySearch.org.
  2. Längst upp på sidan klickar du på Sök.
  3. Klicka på Släktregister.
  4. Gå längst ner på sidan och klicka på Skicka in släktträdet (även om du redan har skickat in din GEDCOM).
  5. Din GEDCOM visas under Mina uppladdade filer.
  6. För att granska dina resultat klickar du på Visa, ikonen Ladda ner eller på ikonen Radera.

Observera: Åtgärden som beskrivs i den här artikeln gäller bara de GEDCOM-filer du skickade in. FamilySearch har tyvärr inget sätt att hitta en borttappad eller saknad GEDCOM-fil som skickades in av en annan användare.