Hur får jag hjälp med mobilapparna på FamilySearch?

Du kan hitta onlinehjälp om hur du använder FamilySearchs mobilappar: Family Tree, Minnen och Get Involved. Du behöver en internetanslutning för att få tillgång till hjälpen.

Steg (mobilapparna Släktträdet eller Minnen)

1. När du är inloggad på mobilappen Family Tree eller Minnen trycker du på de 3 raderna – längst ner till höger på Apple iOS; uppe till vänster på Android.
  2. Tryck på Hjälp.
  3. Tryck på Kontakta oss.
  4. Tryck på Kontakta support.
  5. Tryck på kartan som representerar din del av världen.
  6. Du ser supportalternativen. Välj hur du vill få hjälp.

Steg (appen Engagera dig)

1. Öppna appen Engagera dig på din Apple iOS- eller Android-enhet.
  2. Tryck på 3 linjer eller 3 punkter längst ned till höger.
  3. Tryck på Läs mer om hur du granskar namn eller hur du gör.
  4. Gå igenom självstudien.