Hur deltar jag i RootsTech Connect 2021?

Live-evenemanget RootsTech Connect 2021 är nu över. Men du kan fortfarande se videoinspelningarna av det här kostnadsfria evenemanget. Alla videor är tillgängliga till strax före RootsTech 2022.

Livechattsupporten avslutades den 27 februari 2021. Du kan gå tillbaka till dina chattar för att ta vara på viktig information fram till den 4 mars 2021.

Huvuddelen av Släktingar på RootsTech avslutades den 6 mars 2021. Själva vänlistan var tillgänglig för registrerade användare fram till den 20 mars 2021. Meddelanden som skickats som en del av Släktingar på RootsTech från FamilySearchs meddelandefunktion ligger kvar under varje användares meddelanden. De här konversationerna kan fortsätta.

Steg

1. Logga in på RootsTechs webbplats med ditt FamilySearch-konto.
  2. Hitta presentationer som du vill se.
    • För att se tillgängliga presentationer klickar du på Sessions.
    • För att se rekommendationer om hur man kommer igång och andra populära ämnen, klicka på Guide Me.
    • För att se en lista över direktsända presentationer och händelser på huvudscenen klickar du på Menu och sedan på Calendar.
    • För att lägga till presentationen i din spellista klickar du på +.
  3. För att se presentationerna i din spellista klickar du på My Playlist i sidhuvudet.

För mer information, se Vanliga frågor om RootsTech (FAQ).