Hur går jag med i en familjegrupp?

FamilySearch-användare kan gå med i flera familjegrupper (upp till tio). Om du vill gå med i en familjegrupp måste du få en inbjudan från en gruppadministratör.

Den här inbjudan kan komma på flera olika sätt, till exempel ett e-postmeddelande. Du kan också få en inbjudan via sms eller något annat meddelandesystem som både du och gruppadministratören använder.

Steg

1. Leta reda på och öppna inbjudan. Om det skickades via e-post, se till att kontrollera din skräppostmapp.
  2. Klicka på länken i inbjudan.
  3. Logga in på FamilySearch.
  4. Klicka på kryssrutan för att godkänna villkoren.
  5. Klicka på Ja, gå med.

Din inbjudan att gå med är nu i vänteläge. En gruppadministratör måste slutföra den genom att godkänna din begäran.