Hur hittar jag de nyaste historiska uppteckningarna på FamilySearch?

Lär dig vilka som är de nyaste uppteckningarna på FamilySearch från sidan Samlingar eller utforska historiska bilder.

Steg för att bläddra bland alla samlingar (webbplats)

1. Logga in på FamilySearch.
  2. Klicka på Sök och sedan på Uppteckningar.
  3. I området Hitta en samling klickar du på Bläddra bland alla samlingar.
  4. I listan över samlingsrubriker klickar du på rubriken Senast uppdaterad två gånger. (Om din skärmbild är liten klickar du på Uppteckningar & Senast uppdaterade. Klicka sedan på Senast uppdaterad två gånger).
  5. Samlingarna med de nyaste tilläggen visas överst på listan. Använd filter för att begränsa resultaten.

Steg för att bläddra bland alla samlingar (mobilt)

1. Öppna mobilappen Släktträdet.
  2. Tryck på ikonen 3 linjer i nedre högra hörnet av en Apple iOS-enhet. Tryck på ikonen 3 linjer i övre vänstra delen av en Android-enhet.
  3. Tryck på Sök i historiska uppteckningar.
  4. Gå till området Hitta en samling och tryck på Bläddra bland alla samlingar.
  5. På en surfplatta eller en liten skärmbild i liggande läge trycker du på Senast uppdaterad två gånger. På en liten skärmbild trycker du på Samlingstitel, Uppteckningar, Senast uppdaterad. Tryck sedan på Senast uppdaterad två gånger.
  6. Samlingarna med de nyaste tilläggen visas överst på listan. Använd filter för att begränsa resultaten.

Steg för att utforska historiska bilder (endast webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch.
  2. Klicka på Sök och sedan på Bilder.
  3. I området Åtkomst till miljarder dokument klickar du på Visa nyligen tillagda bilder.
  4. Du ser de nyaste bilduppsättningarna.
  5. Ovanför listan till höger klickar du på Förfina sökning.
  6. På panelen Förfina sökning anger du orter, datum och andra kriterier för att begränsa resultaten.