Hur raderar jag cookies från FamilySearch?

Cookies är små bitar av kod som FamilySearch och andra webbplatser lagrar på din dator. Användning av cookies tillåter FamilySearch att skräddarsy din upplevelse för dig. Du kan ofta lösa följande problem genom att radera cookies som lagras på din dator:

• Din dator svarar långsamt och utför inte dina kommandon på ett effektivt sätt.
  • Data på FamilySearch visas dåligt eller inte alls.

Steg (på webbplatsen)

1. Gå till https://familysearch.org/cookies.
  2. När Återställ dina cookies? visas klickar du på Ja.
  3. (Valfritt) Återställ dina inställningar för cookies om du inte tycker om standardalternativet. Instruktioner listas i de relaterade artiklarna nedan.

Observera: Den här funktionen tar bara bort FamilySearch cookies från din webbläsare.

Steg (mobilapp)

FamilySearchs mobilappar använder inte cookies.

Om du däremot besöker webbplatsen FamilySearch.org på en mobil enhet via en webbläsare, används cookieinställningarna. Du kan radera dem enligt beskrivningen på webbplatsen.

Steg (Släktträdet Lite)

Släktträdet Lite stöder ännu inte radering av cookies.