Hur tittar jag på RootsTech Connect 2021 på ett annat språk än engelska?

Webbplatsen RootsTech finns på engelska, tyska, spanska, franska, italienska, portugisiska, ryska, japanska, koreanska och kinesiska. Videor finns på 39 språk.

Steg

1. Logga in på RootsTechs webbplats med ditt FamilySearch-konto.
  2. Visa listan över tillgängliga språk:
    • I sidhuvudet klickar du på Menu och sedan på Language.
    • Sidfoten anger det nuvarande språket. Klicka på det.
  3. Klicka på språket och klicka på Apply.
  4. För att hitta videoinnehåll på ett visst språk:
    1. Klicka på Sessions.
    2. Klicka på By language.

För mer information, se Vanliga frågor om RootsTech (FAQ).

Relaterade artiklar

RootsTech och släktingar på RootsTech – vanliga frågor (FAQ)
Hur deltar jag i RootsTech Connect 2021?
Var hittar jag information om RootsTech?