Hur indexerar jag uppteckningar som sträcker sig över två bilder eller ser ytterligare bilder?

Index Records--Span Two Images

Om första uppteckningen på en bild börjar på föregående bild indexerar du den inte. Uppteckningen är en del av föregående bunt. Börja indexera vid den första fullständiga uppteckningen.

Om den sista uppteckningen fortsätter på nästa bild indexerar du hela uppteckningen, även det som står på nästa bild.

Använd följande steg för att se nästa bild medan du indexerar uppgifter för den aktuella bilden:

Steg

1. I det övre hörnet av bildfönstret klickar du på ikonen för Referensbilder i den lodräta verktygsraden (se ett exempel på den här ikonen nedan).
  2. Nedanför skärmbilden till höger klickar du på en miniatyrbild bredvid bilden som du indexerar.
  3. Indexera uppteckningen medan du ser båda bilderna.
  4. För att gå ur delad skärmbild klickar du på ikonen för Referensbilder i den lodräta verktygsraden. (Se ett exempel på den här ikonen nedan.)
    Index Records--Reference Images Icon
    Ikon för indexering av referensbilder