Indexering via nätet – Ändra markeringsfärg för linjal under indexering

Det finns flera färger på linjalen att välja mellan när man använder markeringar. Hur man väljer färg och transparens på den färgen på indexeringens skärmbild:

1. Klicka på Bunt i övre högra hörnet på skärmbilden.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Välj önskad färg i paletten.
  4. Flytta skjutreglaget för linjalens transparens till önskad transparens eller färgintensitet.
  5. Klicka på Tillämpa

Public Issues Addressed

• Kan jag ändra färg eller transparens på linjalen så att det blir lättare att se?