Vilken slags hjälp finns på internet när jag indexerar?

Det finns flera sätt att få hjälp med indexering.

Hjälp på nätet

Du kanske snabbt kan komma igång med indexeringen eller hitta ett svar på din fråga med hjälp av de här internetresurserna:

• Den guidade rundturen.
  • Kortkommandon. När du indexerar klickar du på Hjälp och sedan på Kortkommandon.
  • Projektinstruktioner. De visas på skärmen när du påbörjar ett nytt projekt.För att öppna dem igen klickar du på Hjälp och sedan på Projektinstruktioner.
  • Fälthjälpen. När du skriver in ett fält visas en lila cirkel med frågetecken. Klicka på den för att se hjälp om hur du anger information i det fältet.
  • Hjälp med handstil.
  • Sidan Hjälpresurser . Den här sidan innehåller ett enkelt sätt att söka i vår kunskapsbas efter svar på dina indexeringsfrågor.
  • Labmar. Visa listan över aktuella problem och nya funktioner allteftersom de utvecklas. När du indexerar klickar du på Hjälp och sedan på Labben.

Hjälp från andra

Du kan också få personlig hjälp av andra:

• Dela en bunt med någon om du har problem.
  • Gå med i en indexeringsgrupp.Indexeringsgrupper kan vara ett värdefullt sätt att få hjälp med specifika uppteckningar, språk eller platser.
  • Gå med i FamilySearch Community Indexeringschatt. Det här är ett bra forum för att ställa frågor, kommentera och dela buntar med andra indexerare.
  • Kontakta FamilySearch Support.