Hur ändrar jag en bild till ett dokument eller ett dokument till en bild i Minnen?

Du kan ändra en bild till ett dokument eller ett dokument till en bild efter att du har överfört och sparat dem i Minnen i följande filformat: jpg, tif, png och bmp.

• Foton och dokument använder samma visningsprogram när de sparas i följande filformat: jpg, tif, png och bmp.
  • Om du ändrar en bild till ett dokument eller ett dokument till en bild påverkas inte länkar, titlar eller beskrivningar.
  • Dokument kan användas som ett porträttfoto när de har ändrats till ett foto.
  • Taggar visas som en fyrkant eller rektangel.

Dokument som laddas upp och sparas i pdf-filformat använder PDF-läsaren.

• Dokument i PDF-filformat innehåller text och flera sidor, inklusive bilder.
  • PDF-dokument kan inte ändras till foton och de kan inte heller bifogas till en berättelse.

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch och klicka på Minnen.
  2. Klicka på Galleri.
  3. Klicka på objektet.
  4. Klicka på de 3 prickarna i det övre högra hörnet.
  5. Klicka på Ändra till foto eller Ändra till dokument.

Steg (mobilapp)

1. I mobilappen Minnen eller Släktträdet trycker du på det objekt som du vill ändra.
  2. Tryck på bilden så att du ser alternativen ovanför den.
  3. I det övre högra hörnet trycker du på de 3 punkterna.
  4. Tryck på Detaljer.
  5. Under Bildtyp trycker du på antingen Foto eller Dokument.
  6. Tryck på Spara.

Steg (Släktträdet Lite)

För närvarande är funktionen Minnen inte tillgänglig i Family Tree Lite.