Mitt konto är låst. Vad ska jag göra?

Vi beklagar att din åtkomst till FamilySearch är låst.

Ett FamilySearch-konto låser sig i tio minuter efter fem misslyckade inloggningsförsök i följd, sedan låses upp automatiskt. När du använder inloggningsalternativet med Kyrkkontot blir kontot låst i 30 minuter efter sex misslyckade försök i följd och låses sedan upp automatiskt. Om du använder Facebook, Google eller Apple som inloggningsalternativ baseras låsningens tidsgräns av ditt kontot på det andra företagets policyer.

Kontakta FamilySearch Support om du behöver hjälp.