Nytt utseende och ny känsla

New Look 1st image

Vi lade till färg på olika länkar och knappar för att hjälpa användare förstå sina alternativ bättre.

• Den gröna knappen Lägg till är för att lägga till en person i den historiska uppteckningen i FamilySearch Släktträdet. Om förfadern redan finns i Släktträdet kommer den gröna knappen Lägg till att lägga till en detalj eller ett fakta på en förfaders personsida.
  • Den lila knappen Jämför är till för att avgöra om personen i uppteckningen är densamma som personen i Släktträdet. I så fall kan du bifoga uppteckningen till personens profil.
  • Ta bort-knappen är till för att ta bort kopplingen mellan den historiska uppteckningen och personen i Släktträdet. Du skulle göra det om du upptäckte att personen i den historiska uppteckningen skiljer sig från personen som nämns i Släktträdet.
New Look_ 2nd Image.png

Vi skapade en separat visningspanel på höger sida av skärmbilden för att se uppteckningar och personprofiler i Släktträdet.

• Panelen är ett viktigt tillägg till Källhänvisning eftersom den låter dig se den här informationen utan att lämna verktyget.
  • Panelen öppnas när du klickar på en persons namn eller klickar på knappen för att se uppteckningen.