Kan jag använda en oindexerad bild som källa i Släktträdet?

Du kan lägga till en bild från en oindexerad uppteckningsbild som källa i Släktträdet.

Steg – Bifoga till Släktträdet (webbplats och mobil)

1. Navigera till bilden.
  2. I det övre högra hörnet klickar eller trycker du på Bifoga till släktträdet. På en liten skärm trycker du på gemikonen .
  3. Ange information i fältet Anteckningar.
  4. Klicka på Nästa: Välj person.
  5. Använd rullgardinsmenyn för att välja namnet på en nyligen visad person eller ange träd-ID.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Ange din anledning och klicka sedan på Bifoga.

Steg – källruta (webbplats och mobil)

1. Navigera till bilden.
  2. I det övre högra hörnet klickar eller trycker du på Källruta. På en liten skärm trycker du på alternativikonen och trycker på Källruta.

Gå till källrutan från webbplatsen och bifoga till trädprofiler.

Steg – Skapa en källa (webbplats)

Du kan använda bildens URL och skapa en källa i Släktträdet.

1. Navigera till bilden.
  2. Kopiera URL:en (webbadressen) i webbläsarens adressfält.
  3. Gå till din förfaders profil i Familj och klicka på Källor.
  4. Klicka på Lägg till källa.
  5. Klicka på Lägg till ny källa.
  6. Klicka på Webbsidans URL i Källtyp och klistra in URL:en i fältet Webbsida.
  7. Fortsätt att ange information om källan.
  8. Klicka på Spara.

Relaterade artiklar

Bifoga till Släktträdet från Utforska historiska bilder
Hur taggar jag en källa i Släktträdet till en specifik information?
Hur bifogar jag en historisk post till en person i Släktträdet?
Hur lägger jag till en extern källa i Släktträdet?
Hur lägger jag till en historisk post i min källbox?
Från Släktträdet, hur öppnar jag min källruta och bifogar en källa till personen?
Hur bifogar jag en källa till en person i Släktträdet från min källruta?
Hur skapar jag en källa i Släktträdet?