Vilka operativsystem kräver mobilapparna på FamilySearch?

För att installera och köra mobilapparna på FamilySearch måste din enhet ha ett operativsystem som stöds. Appen kan köras på äldre operativsystem, men du kanske inte kan uppdatera appen och få de nyaste funktionerna.

Om du inte kan uppdatera enhetens operativsystem kan du försöka använda FamilySearch.org i stället i en webbläsare.

Rekommenderas

Android

• Operativsystem version 7.0 eller senare för Släktträdet och Minnen
  • Operativsystem version 8.0 eller senare för engagera sig
  • Operativsystem version 6.0 eller senare för muntliga släktregister
  • Google Play

Apple

• Operativsystem version 14 (iOS 14) eller senare
  • Apps store

Kindle

• Operativsystemversionen Fire OS 6 eller senare
  • Amazon appbutik för Android

Obs: Appen Engagera dig är inte tillgänglig i Amazons appbutik.

Minimum för mobilappen Engagera dig

Mobilappen Engagera dig måste köras på en enhet som kör följande:

• Android: Android 8 eller senare
  • Apple: iOS 14 eller högre

Minimum för mobilappen Släktträdet

Mobilappen Släktträdet måste köras på en enhet som kör följande:

• Android: Android 7.0 eller senare. Du måste också använda 3.3.0 eller senare av mobilappen Släktträdet.
  • Apple: iOS 11 eller högre. Du måste också använda version 3.6.7 eller senare av mobilappen Släktträdet.

Hitta information om operativsystemet

På en Android-enhet:

1. Öppna inställningarna på din enhet.

2. Tryck på Om telefon eller om enhet.

3. Tryck på Android Version för att visa din versionsinformation.

På en iOS-enhet:

1. Starta inställningar

.2. Tryck på Allmänt och sedan på Om.

3. Numret bredvid versionen anger iOS-versionen.

Relaterad artikel

Vilka webbläsare är kompatibla?