Var hittar jag indexeringens projektinstruktioner?

Projektinstruktioner är instruktioner som gäller ett visst projekt. Bekanta dig med projektinstruktionerna innan du börjar indexera. Instruktionerna förklarar hur dokumenten ser ut, hur de är organiserade och hur fälten ska indexeras. Instruktionerna är avgörande för indexeringens riktighet och användbarhet. Anta inte att projekt som liknar tidigare projekt har samma indexeringsinstruktioner.

Steg

1. När man öppnar ett projekt för första gången visas projektinstruktionerna i en ruta med en lila rubrik.
  2. (Valfritt) Flytta runt rutan på bilden så att den lämnas öppen utan att vara i vägen.
  3. (Valfritt) Ändra rutans storlek med hjälp av de två strecken i det nedre högra hörnet.
  4. Projektinstruktionerna visas inte varje gång man öppnar en bunt från samma projekt. Om du vill visa dem igen använder du ett av dessa alternativ:
    • Klicka på Hjälp och sedan Projektinstruktioner.
    • Använd ikonen i verktygsfältet direkt ovanför bilden.
    • Använd det här kortkommandot: Ctrl + Shift + P