Se en lista över alla i uppteckningar i Släktträdet du bevakar

Funktionen Bevaka i Släktträdet gör att du snabbt kan:

• se alla uppteckningar du bevakar
  • se upp till 4 000 förändringar i de uppteckningar du bevakar som gjorts under de senaste 30 dagarna (det kan bli färre än 30 dagar)
  • sluta bevaka de uppteckningar du inte längre vill se.

Tyvärr har funktionen Bevaka inget utskriftsalternativ. Du kan däremot använda utskriftsfunktionen i din webbläsare för att skriva ut webbsidan om du vill. Så här får du åtkomst till och kan se de uppteckningar du ”bevakar”:

Steg (på webbplatsen)

1. När du är inloggad på www.familysearch.org håller du muspekaren över Släktträdet
  2. Klicka på Listor.
  3. Du ser en lista över alla personer vars uppteckningar du för närvarande bevakar.
  4. För att se vilka förändringar som har gjorts i de här uppteckningarna under de senaste 30 dagarna klickar du på Ändringar för personer jag bevakar.
    • Tips: För att endast se de ändringar andra användare har gjort, klicka på Dölj ändringar jag har gjort.
  5. Du kan använda filtrerings- och sorteringsalternativen för att hitta vissa förfäder på din lista:
    • Skriv in en filtreringsterm i rutan Filter – id-nummer, till exempel, eller ett efternamn.
    • Klicka på titeln på en kolumn om du vill sortera efter den. Det ändrar ordningen på punkterna i kolumnen.
  6. För att ta bort bevakningen från någon på listan Personer jag bevakar, klicka på Sluta bevaka.

Ibland gör man förändringar på en annan flik med funktionen Bevaka öppen. För att se dessa förändringar behöver du uppdatera din webbläsare.

Steg (mobilapp)

För närvarande finns inte listan på förfäder du har valt att ”bevaka” eller de senaste ändringarna i deras uppteckningar i mobilappen Släktträdet. För att komma åt den informationen måste du besöka www.familysearch.org och följa instruktionerna ovan. Du kan däremot använda appen för att sätta en förfader på listan.

Steg (Family Tree Lite)

FamilySearch Lite kan inte heller visa din bevakningslista. Använd webbplatsen i stället.