Hur ser jag mina bidrag till Släktträdet?

I Släktträdet kan du använda funktionen Mina bidrag för att se hur mycket information du har lagt till, en lista över dina ändringar och de levande och konfidentiella personer som du har lagt till.

Steg (på webbplatsen)

1. Gå till FamilySearch.org och logga in.
  2. Högst upp på skärmen klickar du på fliken Släktträd och sedan på Mina bidrag.
  3. Om du vill se hur många personer, minnen och källor du har lagt till klickar du på STATISTIK. Klicka sedan på alternativet för den typ av information du vill se. Din statistik kommer från ändringshistoriken i Släktträdet, som officiellt startade 2012. Du kan inte se någon statistik från tidigare.
  4. Klicka på MINA ÄNDRINGAR när du vill se en lista över de ändringar du har gjort i personer och relationer i Släktträdet. Klicka på ALTERNATIV längst upp till vänster för att filtrera ändringslistan. Valmöjligheter öppnas till höger.
  5. Klicka på PRIVATA PERSONER om du vill se vilka levande och konfidentiella personer som du har lagt till.

Steg (mobilapp)

1. När du är inloggad på mobilappen Släktträdet:
    • Apple iOS: I det nedre högra hörnet trycker du på de 3 linjerna.
    • Android: I det övre vänstra hörnet trycker du på de 3 linjerna.
  2. Tryck på Mina bidrag.
  3. Om du vill se hur många personer, minnen och källor du har lagt till trycker du på Statistik. Tryck sedan på alternativet för den typ av information du vill se. Din statistik kommer från ändringshistoriken i Släktträdet, som officiellt startade 2012. Innan dess, kan du inte någon statistik.
  4. Om du vill se en lista över de ändringar du har gjort i personer och relationer i Släktträdet trycker du på Ändringar. Tryck sedan på en person i listan för att visa personsidan och göra fler ändringar.
  5. Om du vill se levande och konfidentiella personer som du har lagt till trycker du på Privata personer.

Steg (Släktträdet Lite)

För närvarande är funktionen Mina bidrag inte tillgänglig i Family Tree Lite.