Hur skickar jag ett meddelande till en familjegrupp?

Gruppmedlemmarna kan lätt skicka ett meddelande till en familjegrupp för att samordna forskning och annat arbete.

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch.org.
  2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet.
  3. I rullgardinsmenyn väljer du Familjegrupper.
  4. Klicka på den familjegrupp du vill skicka ett meddelande till.
  5. Klicka på Gruppchatt. Chattfönstret öppnas.
  6. I nedre högra delen av chattfönstret skriver du in ditt meddelande.
  7. Klicka på skicka-pilen.

Meddelandena visas i varje gruppmedlems FamilySearch-chatt.

Steg (mobilapp)

1. Logga in på mobilappen Släktträdet.
  2. Öppna menyskärmen.
    • iOS: I nedre högra hörnet på skärmbilden trycker du på de tre strecken.
    • Android: I övre vänstra hörnet på skärmen trycker du på de tre strecken.
    • Tryck på Släktgrupper.
    • Tryck på den familjegrupp du vill skicka ett meddelande till.
    • På höger sida av skärmbilden trycker du på chattikonen. Chattikonen representeras av två överlappande överlappande pratbubblor.
    • Skriv in ditt meddelande i fältet "Skicka ett meddelande" längst ner på skärmbilden.
    • Tryck på skicka-pilen.

Meddelandena visas i varje gruppmedlems FamilySearch-chatt.