Hur begär jag att FamilySearch skickar ett nytt e-postmeddelande för verifiering av mitt konto?

Verifieringen kommer vanligtvis inom några minuter. Ibland tar det 1-2 timmar. Om den inte kommer snart kan du kontrollera följande grundläggande saker:

• E-postmeddelandet kommer från www.familysearch.org/register/ och har ämnesraden Complete Your FamilySearch Account Registration ....
  • Kontrollera din skräppostmapp.Sök efter termerna FamilySearch account, Slutför din registrering eller båda. Om du hittar e-postmeddelandet i skräppostmappen flyttar du det till din primära mapp eller inkorg. Nu kan du öppna den och klicka på aktiveringslänken. Aktiveringslänkar fungerar inte i skräppostmappen.
  • Kontrollera alla andra e-postkonton du har.
  • Om du har angett fel e-postadress ska du registrera dig igen med rätt e-postadress.
  • Om du skapade ditt konto för mer än 48 timmar sedan är länken i e-postmeddelandet ogiltig. Registrera dig igen.
  • Om registreringsfönstret fortfarande är öppet (inom 48 timmar) klickar du på knappen för att skicka aktiveringsmeddelandet igen. Kom ihåg att använda det senaste verifieringsmeddelandet, eftersom länkarna i de äldre e-postmeddelandena är ogiltiga.

Om du har möjlighet att logga in på ditt FamilySearch-konto, gör det. Klicka sedan på ditt namn i det övre högra hörnet. Klicka på Inställningar och sedan på Konto. Kontrollera att återställningsalternativet är aktiverat. (Om inte, ser du länken: "Verifiera detta... " under återställningsmeddelandet.)

Återställning av e-postadress:

• Om e-postadressen inte är verifierad visas Verifiera den här adressen. Klicka på de hyperlänkade orden och läs det här meddelandet: "Kontrollera din e-post. Ett verifieringsmeddelande har skickats till [e-postadress här]. När du har verifierat e-postadressen använder vi den för att hjälpa dig att återställa din inloggningsinformation om du behöver den. Verifieringslänken upphör att gälla om 48 timmar."
  • Du har följande alternativ: Skicka e-post på nytt eller Stäng.
  • Om du fortfarande har problem med att skapa och aktivera ditt FamilySearch-konto kan du kontakta FamilySearch.