Hur hittar jag produkter från tredje part?

Du kan hitta produkter, tjänster och webbplatser från tredje part i FamilySearch Solutions Gallery.De här programmen har ett större antal funktioner. En del har förbättrade utskriftsfunktioner. Andra ger oss sätt att analysera uppgifter i Släktträdet eller engagera dina familjemedlemmar i deras historia.

Om du är intresserad av att utveckla en app eller webbplats för Solutions Gallery kan du gå till FamilySearch.org/developers.

Steg (på webbplatsen)

1. Gå till FamilySearch Solutions Gallery.
  2. (Valfritt) För att söka efter appar av en viss typ väljer du en kategori.
  3. (Valfritt) För att begränsa val klickar du på Filter (finns i övre delen av mitten av skärmbilden). Du ser fyra filterval:
    • Plattformar
    • Pris
    • Språk
    • Kompatibilitet på FamilySearch
  4. (Valfritt) För att söka efter specifika appar eller plattformar använder du sökrutan.
  5. (Valfritt) För att ta bort alla filter och kategorier och visa de mest populära apparna klickar du på Börja om i övre högra delen av skärmbilden under sökrutan.
  6. Klicka på en beskrivning av programmet för att lära dig mer om produkten.

Steg (mobilapp)

Solutions Gallery är inte tillgängligt via våra mobilappar. Använd webbplatsen i stället.

Steg (Släktträdet Lite)

Solutions Gallery är inte tillgängligt via Släktträdet Lite. Använd webbplatsen i stället.