Vem kan se det här minnet?

Minnen på FamilySearch kan ha en av följande synlighetsinställningar:

Offentlig – Synlig för alla FamilySearch-användare och alla som har länken.

Privat – synlig endast för personen som laddade upp eller skapade minnet.

Begränsad åtkomst – Synlig för personen som laddade upp eller skapade minnes- och familjegrupper som
personen väljer. Det här alternativet är bara tillgängligt när du är en del av en grupp.

Mer

Hur taggar jag minnen av mina förfäder eller släktingar?
Hur redigerar eller raderar jag persontaggar i Minnen?